Kartal'dan büyük sürpriz! Galatasaray'ın eski kalecisi Beşiktaş'a imza atıyor...

Kartal'dan büyük sürpriz! Galatasaray'ın eski kalecisi Beşiktaş'a imza atıyor...

Giovanni van Bronckhorst yönetiminde yeniden yapılanmaya gitmeye hazırlanan Beşiktaş, büyük bir sürprize imza atmaya hazırlanıyor. Kartal, ezeli rakibi Galatasaray'ın eski kalecisine kancayı taktı.

Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst ile anlaşma sağlayarak büyük bir sürprize imza atan Beşiktaş, bir sürprize daha imza atmaya hazırlanıyor. Kartal, ezeli rakibi Galatasaray'ın eski kalecisine resmi teklini yaptı.

Yaz transfer döneminde yeniden yapılanmaya gitmeye hazırlanan Beşiktaş, Hollandalı genç çalıştırıcı Giovanni van Bronckhorst ile sözleşme imzalayarak büyük bir sürprize imza atmıştı. Kartal, bu kez de Galatasaray'ın eski kalecisine kancayı taktı.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığına göre; Beşiktaş, 1996-97 sezonunda Galatasaray formasını terleterek sarı-kırmızılı ekibin kalesini koruyan Brad Friedel'e resmi teklif yaptı.

Siyah-beyazlı ekibin 53 yaşındaki futbol adamına sportif direktörlük görevi için teklif yaptığı belirtildi. Fridiel son olarak MLS'de görev alarak New England Revolution takımını çalıştırmıştı.Brad Friedel kimdir, hangi görevlerde bulundu? Brad Friedel'in kariyerindeki takımlar- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

53 yaşındaki futbol adamının Beşiktaş'ın teklifini kabul edebileceği öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN