Kartal'a 12 yaşında 'Ronaldo'! Hasan Arat'tan Beşiktaş'ın geleceğine yatırım: Almanya'dan öyle bir yetenek getirdi ki...

Kartal'a 12 yaşında 'Ronaldo'! Hasan Arat'tan Beşiktaş'ın geleceğine yatırım: Almanya'dan öyle bir yetenek getirdi ki...

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Bu sezon Süper Lig'de sergilediği performansla hayal kırıklığı yaşatan siyah-beyazlılar, yeni sezon için güçlü bir kadro kurmak istiyor. Geleceğe yatırım yapmayı hazırlanan yönetim yılın bombasını patlattı. Kartal'a 12 yaşında 'Ronaldo'! Başkan Hasan Arat'tan Beşiktaş'ın geleceğine yatırım. Almanya'dan öyle bir yetenek getirdi ki taraftarlar heyecana boğulacak. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon sergilediği performansla eleştirilerin hedefinde olan Beşiktaş, gelecek sezon için kolları sıvadı. Şampiyonluk yarışında olmak isteyen siyah-beyazlılar, genç yeteneklerini radarına almış durumda. Bu doğrultuda gelen haber ise taraftarları heyecana boğdu. Almanya'da fırtınalar estiren 12 yaşındaki genç yetenek resmen geldi. Kartal'a 12 yaşında 'Ronaldo'! Başkan Hasan Arat'tan Beşiktaş'ın geleceğine yatırım. İşte son dakika Beşiktaş transfer haberinin detayları...

HASAN ARAT'TAN BEŞİKTAŞ'IN GELECEĞİNE YATIRIM! ALMANYA'DAN GENÇ YETENEK GETİRİLDİ

Beşiktaş'tan genç yeteneklere yatırım devam ediyor. Özellikle Semih Kılıçsoy gibi isimlerin parlamasının ardından genç yıldızlara önem veren siyah beyazlılar sürpriz bir transfere imza attı. Beşiktaş Futbol Akademi, Borussia Mönchengladbach takımında forma giyen 2012 doğumlu santrafor Kuzey Ali Altınten'i transfer etti.

İLK RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI

Kuzey Ali Altınten Futbol, Beşiktaş Futbol Akademisi’ne transfer oldu. Beşiktaş’ın yaptığı açıklama ise şu şekilde:

"Türk futboluna birçoğu yıldız olmuş binlerce sporcu kazandıran Beşiktaş Futbol Akademi, başta izleme birimimiz olmak üzere birçok kulübün izleme birimleri tarafından gelişimi yakından takip edilen, son olarak Almanya’nın Borussia Mönchengladbach takımında forma giyen 2012 doğumlu santrafor Kuzey Ali Altınten’i kadrosuna kattı.

Futbol Akademisi Gençlik Gelişim Teknik Sorumlumuz Mehmet Ekşi sahip olduğu potansiyelle gelecekte Türk futboluna ve Beşiktaşımıza önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız sporcumuza “Beşiktaş Ailesi’ne hoş geldin” diyerek başarılar diledi.

Beşiktaş Artaş U-12 Takımımızda forma giyecek olan Kuzey Ali Altınten, Beşiktaşımızın formasını giyecek olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Beşiktaş’a gelmemde emeği olan Futbol Akademisi Gençlik Gelişim Teknik Sorumlumuz Mehmet Ekşi, Scout departmanı sorumlusu Haluk Çakar ile Futbol Akademi antrenörlerimiz; Nejdet Ergün ve Haluk Duranoğlu’na teşekkür ederim."

yeni-proje-2024-06-06t130729-933.jpg

Kuzey Ali Altınten, Almanya'da yetenekleri ile çok konuşulan oyuncuların başında gelmekte. Attığı gollerle Ronaldo'ya benzetilen 12 yaşındaki futbolcu, bundan sonra Beşiktaş forması terletecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN