Kartal merkezi güçlendirecek

Kartal merkezi güçlendirecek

Gelecek sezon Süper Lig’de şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş, ön libero takviyesi yapmak için kollarını sıvadı. Siyah-Beyazlı ekip, Fransa Ligue 1 ekibi Nice forması giyen ön libero Alexis Beka Beka’yı kiralık olarak kadrosuna katmak için harekete geçti.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında takımdan ayrılan Josef De Souza’nın yerini dolduramayan Beşiktaş, bu bölgeye takviye yapmak için harekete geçti. Sezon bitimiyle birlikte Bournemouth ile sözleşmesi sona eren Jefferson Lerma için atağa geçen Siyah-Beyazlı ekip, yıldız oyuncunun Crystal Palace’a imza atmasının ardından rotasını değiştirmek zorunda kalmıştı.

Beşiktaş, bu hedef doğrultusunda Fransa Ligue 1 ekibi Nice forması giyen ön libero Beka Beka’yı kiralık olarak kadrosuna katmak için harekete geçti. Fransız ekibi, 22 yaşındaki futbolcuyu, yaklaşık 12 milyon euroya Lokomotiv Moskova’dan kadrosuna katmıştı.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yeni sezona iddialı bir kadroyla başlamak isteyen Beşiktaş, Beka Beka’nın kulübü ve menajeriyle temasa geçti. Le Parisien’de yer alan habere göre; Beşiktaş, Ligue 1 ekiplerinden Nice forması giyen Beka Beka’yı renklerine bağlamak için görüşmelere başladı. 22 yaşındaki futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş’ın kısa süre içerisinde bu transfer için girişimlerini hızlandıracağı belirtiliyor.

Fransız ön libero Nice’e Lokomotiv Moskova’dan yaklaşık 12 milyon euroya transfer olmuştu. Bu sezon Nice ile 24 maça çıkan futbolcu, 1 gollük katkı sağladı. Beka Beka, bu maçlarda 4 sarı kart 1 kırmızı kart gördü. Beka Beka, iki sezon önce Lokomotiv Moskova-Galatasaray eşleşmesinde de Türk kulüplerinin ilgisini çekmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN