Okan Buruk Galatasaray tarihine geçti: 38 yıl sonra ilk kez

Okan Buruk Galatasaray tarihine geçti: 38 yıl sonra ilk kez

Süper Lig'de 6. hafta karşılaşmasında konuk olduğu Fenerbahçe'yi 1-3 mağlup eden Galatasaray'da Okan Buruk, 38 yıl sonra bir ilke imza attı.

Süper Lig'in 6. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe evinde Galatasaray'ı konuk etti. Süper Lig'de son iki sezonun şampiyonu Galatasaray, tarihi bir zafere imza atarak rakibini 1-3 mağlup etti. Sarı-kırmızılı ekibin başarılı teknik adamı Okan Buruk, tarihi bir başarıya imza attı.

Opta'nın aktardığına göre; Aslan'ın başarılı teknik adamı Okan Buruk, Süper Lig tarihinde Galatasaray'ın başında Fenerbahçe'ye konuk olduğu ilk üç maçta mağlubiyet yaşamayan ikinci teknik direktör oldu.

Son olarak Jupp Derwall; Mayıs 1985-Eylül 1986 arasında Kadıköy'de 1 galibiyet 2 beraberlik elde ederek bu başarıyı yakalamıştı.

Öte yandan başarılı teknik adam 2017/18 sezonundan bu yana Süper Lig'de Fenerbahçe'yi en fazla mağlup eden teknik direktör oldu. Buruk, söz konusu sezondan bu yana Fenerbahçe'yi 6 kez mağlup etme başarısı gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN