Jose Mourinho Ali Koç'a alın emrini verdi! Bir dönemin taçsız kralıydı. 150 milyon euroluk yıldız oyuncu Fenerbahçe'ye geliyor

Jose Mourinho Ali Koç'a alın emrini verdi! Bir dönemin taçsız kralıydı. 150 milyon euroluk yıldız oyuncu Fenerbahçe'ye geliyor

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Sarı-lacivertlilerin dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile anlaşmasının ardından gözler gelecek olan futbolculara çevrildi. Gelen son dakika transfer bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Jose Mourinho Ali Koç'a alın emrini verdi! Bir dönemin taçsız kralıydı. 150 milyon euroluk yıldız oyuncu Fenerbahçe'ye geliyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon kıl payı şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Portekizli deneyimli hoca Jose Mourinho'nun takımın başına getirilmesiyle yapılacak olan transferler merak konusu olurken sıcak bir son dakika gelişmesi yaşandı. Taraftarlar bu haberle stada akın edecek. Jose Mourinho Ali Koç'a alın emrini verdi! Bir dönemin taçsız kralıydı. 150 milyon euroluk yıldız oyuncu Fenerbahçe'ye geliyor.

RESMİ İMZALAR ATILDI

Fenerbahçe'de gelecek sezon için çalışmalar başladı. Son olarak sarı-lacivertliler, dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile masaya oturdu. Ülker Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda düzenlenen ve taraftara açık gerçekleştirilen imza töreniyle Portekizli teknik adam kendisini sarı-lacivertlilere renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

yeni-proje-2024-06-05t123110-629.jpg

JOSE MOURINHO ALİ KOÇ'A ALIN EMRİNİ VERDİ! 150 MİLYON EUROLUK YILDIZ GELİYOR

Jose Mourinho ile 10 senelik şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe'de transfer bombaları peş peşe geliyor. Son olarak ortaya atılan iddia taraftarları heyecana boğdu. Fotomaç'ta yer alan habere göre, sarı-lacivertli yönetim Fransalı yıldız Antoine Griezmann'ın peşinde. Menajerler vasıtasıyla ilk görüşme yapılan Fransız futbolcu, sarı-lacivertli kulübe gelmeye sıcak bakıyor.

yeni-proje-2024-06-05t122739-138.jpg

Yıldız oyuncuyu cezbeden şeyin Mourinho'nun takımın başına geçmesi olduğu kaydedildi. Fenerbahçe'nin bir diğer kozlarından biri de Şampiyonlar Ligi. Ön eleme oynayacak sarı-lacivertliler Griezmann'ı ikna etmeye çalışacak. Bu sezon 48 maça çıkan yıldız oyuncu bu müsabakalarda 24 gol ve 8 asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN