Hasan Arat'ın belalısı takıma veda ediyor! Yıldız golcüye Meksika'dan astronomik teklif. İmza atması an meselesi, hayırlı olsun

Hasan Arat'ın belalısı takıma veda ediyor! Yıldız golcüye Meksika'dan astronomik teklif. İmza atması an meselesi, hayırlı olsun

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Bu sezon Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonunu geçiren siyah-beyazlılar, teknik direktör arayışına devam ederken takımdan ayrılacak isimler netleşmeye başladı. Gelen son transfer haberi ise taraftarları heyecana boğdu. Başkan Hasan Arat'ın belalısı takıma veda ediyor! Yıldız golcüye Meksika'dan astronomik teklif. İmza atması an meselesi, hayırlı olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Ziraat Türkiye Kupası'nı alarak sezonu boş geçmeyen siyah-beyazlılarda teknik direktör arayışı devam ederken takımdan ayrılacakların listesi belli oldu. Bu sezon performansıyla hayal kırıklığı yaşatan yıldız golcü için karar verildi. Başkan Hasan Arat'ın belalısı takıma veda ediyor! Yıldız golcüye Meksika'dan astronomik teklif. İmza atması an meselesi, hayırlı olsun.

HASAN ARAT'IN BELALISI TAKIMA VEDA EDİYOR

Beşiktaş'ta teknik direktör arayışı devam ederken bir yandan da transfer çalışmaları sürüyor. Takımdan gideceklerin listesi belli olurken sıcak bir son dakika gelişmesi yaşandı. Akşam'da yer alan habere göre, siyah-beyazlılarda kadroya giremeyen Vincent Aboubakar'a yeni bir talip çıktı. Kamerunlu golcüyü, Meksika devi Tigres istiyor.

yeni-proje-2024-06-05t102324-864.jpg

YILDIZ GOLCÜYE MEKSİKA'DAN ASTRONOMİK TEKLİF

Meksika ekiplerinden Tigres, Vincent Aboubakar için harekete geçti. Tigres yönetiminin, 32 yaşındaki Kamerunlu golcüyle ve menajeriyle kısa süre içerisinde bir görüşme gerçekleştireceği söylendi. Beşiktaş yönetiminin ise bu transfere sıcak baktığı aktarıldı.

yeni-proje-2024-06-05t102337-169.jpg

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla toplam 34 resmi maça çıkan yıldız golcü Vincent Aboubakar bu karşılaşmalarda 12 gol, 3 asistlik skor katkısı sağladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN