Hasan Arat İngiltere çıkarmasını başlattı! 65 milyon euroluk yıldız golcü Beşiktaş'a bedavaya geliyor: 90 gol 47 asist...

Hasan Arat İngiltere çıkarmasını başlattı! 65 milyon euroluk yıldız golcü Beşiktaş'a bedavaya geliyor: 90 gol 47 asist...

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Takımdan birçok yıldızın gideceği konuşulurken takıma gelecek isimler merak konusu oldu. Forvet hattını güçlendirmek isteyen siyah-beyazlılar aradığı ismi sonunda buldu. Başkan Hasan Arat İngiltere çıkarmasını başlattı! 65 milyon euroluk yıldız golcü Beşiktaş'a bedavaya geliyor. 90 gol 47 asist... Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon büyük hayal kırıklığına neden olan Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro çalışmaları başladı. Şampiyonluk için iyi bir kadro kurmak isteyen siyah-beyazlı yönetim, forvet hattı için arayışa başladı. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Başkan Hasan Arat İngiltere çıkarmasını başlattı! 65 milyon euroluk yıldız golcü Beşiktaş'a bedavaya geliyor. İngiliz devi Manchester United'dan ilk mesaj geldi. Hayırlı uğurlu olsun.

HASAN ARAT MÜJDEYİ VERDİ: 65 MİLYON EUROLUK YILDIZ BEŞİKTAŞ'A GELİYOR

Beşiktaş'ta transfer mesaisi başladı. Türkiye Kupası'nı kazanan siyah-beyazlı yönetim, forvet hattı için önemli girişimlerde bulundu. İngiltere devi Manchester United'dan ayrılma kararı alan Anthony Martial, Beşiktaş'ın radarına girmiş durumda. Başkan Hasan Arat'ın bu transfer ile yakından ilgilendiği ifade edildi.

yeni-proje-2024-06-01t092727-949.jpg

KARARINI AÇIKLAMASI BEKLENİYOR

Sky Sports'ta yer alan habere göre; Beşiktaş, Manchester United ile sözleşmesi sona eren ve takımdan ayrılacağını açıklayan Anthony Martial için harekete geçti. Haberin detaylarında Beşiktaş'ın yanı sıra Lyon ve Marsilya'nın da 28 yaşındaki Fransız santrforla ilgilendiği söylendi. Gözler ise Fransız golcünün kararına çevrilmiş durumda.

yeni-proje-2024-06-01t092747-733.jpg

2015 yılında transfer olduğu Manchester United ile 371 resmi maça çıkan Anthony Martial bu karşılaşmalarda 90 gol, 47 asistlik skor katkısı sağladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN