Galatasaray'ın efsane ismi Fenerbahçe camiasına müjdeli haberi verdi: 'Jose Mourinho ile konuştum' diyerek duyurdu...

Galatasaray'ın efsane ismi Fenerbahçe camiasına müjdeli haberi verdi: 'Jose Mourinho ile konuştum' diyerek duyurdu...

Süper Lig'in şampiyonu Galatasaray'ın efsane ismi Fenerbahçe camiasına müjdeli haberi verdi. Aslan'ın efsane isminin açıklamaları büyük heyecan yarattı.

Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci kez Süper Lig şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray'ın efsane ismi, Fenerbahçe camiasına müjdeli haberi vererek büyük bir sürprize imza attı. Sarı-kırmızılı ekibin unutulmaz isminin açıklaması sarı-lacivertli taraftarları heyecanlandırdı.

Haziran ayında yapılacak seçimde yeni başkanını seçecek Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. İsmail Kartal ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de Ali Koç, son olarak İtalyan devi Roma'da görev yapan Portekizli çalıştırıcı Jose Mourinho ile anlaşmaya vardı.

Portekizli teknik adamın Fenerbahçe'ye 2+1 yıllık sözleşme için 'evet' dediği öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın Fenerbahçe'ye imza atması dünya basınında geniş yankı uyandırırken Galatasaray'ın unutulmaz ismi Weslej Sneijder, Mourinho ile görüştüğünü açıkladı.

Dünyaca ünlü İtalyan gazeteci Di Marzio'nun haberine göre; Sarı-kırmızılı ekibin unutulmaz ismi Sneijder, daha önce İnter'de birlikte çalıştığı Mourinho hakkında "Jose Mourinho'yla konuştum, bana Fenerbahçe'ye gideceğini doğruladı. Galatasaray'da oynadığım için maçlarına pek gidemem ama İstanbul'da yemek yiyebiliriz." açıklamasında bulundu.

Sarı-kırmızılı ekibin unutulmaz isminin bu açıklaması Fenerbahçe camiasında büyük heyecan yarattı.Resim

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN