Galatasaray'dan Lale Orta'ya istifa çağrısı

Galatasaray'dan Lale Orta'ya istifa çağrısı

Galatasaray, dün akşam oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hemen ardından resmi Twitter hesaplarından paylaşım yapıp MHK Başkanı Lale Orta'ya istifa çağrısında bulundu.

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında dün akşam gerçekleşen Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşması sonrasında şampiyonluk yarışında dokuz puanlık fark yapan Galatasaray’dan istifa paylaşımı geldi.

Sarı-kırmızılı kulüp, son zamanlarda tepki gösterdiği Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Lale Orta’yı istifaya davet etti.

Sarı-kırmızılılar “Bir kulüp için değil, herkes için adalet! Göreve geldiği günden beri lige kaos getirip tek bir kulübün bayraktarlığına soyunan #LaleOrtaİstifa!” mesajını yayınladı.

Konyaspor ve Adana Demirspor maçlarından sonra hakem yönetimlerini eleştiren Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk ve yönetici Erden Timur, MHK’ya tepki göstermişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN