Fenomen Kübra Aykut 5. kattan düşerek hayatını kaybetti

Fenomen Kübra Aykut 5. kattan düşerek hayatını kaybetti

'Damatsız düğün' yaparak adından söz ettiren TikTok fenomeni Kübra Aykut, kaldığı apartmanın 5. katından düşerek hayatını kaybetti.

'Kendime layık damat bulamıyorum' diyerek kendi kendine düğün yapmasıyla tanınan Tiktok fenomeni Kübra Aykut, Sultanbeyli'deki evinde 5. kattan düşerek hayatını kaybetti.

Olay, İstanbul Sultanbeyli ilçesi, Hasanpaşa Mahallesi Gişe Sokak üzerinde bulunan lüks bir sitede yaşandı.

Site güvenliği tarafından durumun polis ekiplerine bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis, olay yeri inceleme ekibi ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından, Kübra Aykut'un hayatını kaybettiği belirlendi.

Polis olayın cinayet mi yoksa intihar mı olduğu üzerinde inceleme yapıyor.

1727132767826-screenshot-449.jpg

ÖLMEDEN ÖNCEKİ PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

Aykut, ölümünden 6 saat önce yaptığı paylaşımda, "Enerjimi topladım ama kilomu toplayamıyorum. Bugün 44 kiloya düştüğümü gördüm. Her gün bir kilo geriye gidiyorum. Ne yapacağım ben, bana acil kilo aldırmanız gerekiyor" ifadelerini kullanmıştı.

DİLAN POLAT HASTANEYE GELDİ

Yaşanılan olayın ardından Kübra Aykut'un cesedi, özel bir hastanenin morguna kaldırıldı. Durumu öğrenen fenomen Dilan Polat hastaneye geldi. Bir süre hastanede bekleyen Polat, konuyla ilgili polis ekiplerinden ve hastaneden bilgi aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN