Gençlik Ankara’da yaşanır! Kimse para ödemeyecek! Başvurular başladı! Kayıt yaptıran yurt dışında teşekkür edecek

Gençlik Ankara’da yaşanır! Kimse para ödemeyecek! Başvurular başladı! Kayıt yaptıran yurt dışında teşekkür edecek

Hiç olmanın tadı en güzel Ankara'da çıkıyor. Kimse beş kuruş para ödemiyor ücretsiz fırsatların tadını çıkarıyor. Başvurular sona ermek üzere. Kayıt yaptıran yurt dışında bin kere teşekkür edecek. İşte tüm detaylar…

Genç olmanın avantajları Ankaralılara yarıyor. Kimsenin cebinden para çıkmadan kolayca eğitim alacak. Ankara Büyükşehir Belediyesi yeni faaliyetlere imza atıyor. Ücretsiz eğitim fırsatını kaçırmak istemeyenler o tarihe kadar başvuru işlemlerini tamamlayacak. İşte tüm detaylar…

ÜCRETSİZ EĞİTİM FIRSATI

Ankara'da yaşayan 15-25 yaş aralığında bulunan gençlere büyük bir fırsat sağlanıyor. Son yıllarda herkesin bilmesi neredeyse zorunlu bir hale bürünen İngilizce eğitimleri oldukça önemlidir. Konu hakkında önemli çalışmalara imza atan Ankara Büyükşehir Belediyesi SEYEV işbirliği ile gençlere Ücretsiz İngilizce eğitimi verecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, gençler için ücretsiz İngilizce kursu vermeye başladı

Sosyal yardım alan ailelerin 15-25 yaş aralığındaki fertlerine yönelik yapılan program ile birlikte Temel İngilizce eğitim sağlanacak. Program kapsamında başvurular 23.09.2024 tarihi itibarıyla başladı. Gökkuşağı Yabancı Dil Eğitim Merkezinde sağlanacak eğitimler için son başvuru tarihi 26.09.024 olarak belirtildi. Başvurular hakkında detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar http://dil-mer.ankara.bel.tr/kayit-ol/4 adresi üzerinden detayları öğrenebilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN