Galatasaray Şampiyonlar Ligi için bombayı patlatıyor! Aslan'a 38 milyon euroluk orta saha...

Galatasaray Şampiyonlar Ligi için bombayı patlatıyor! Aslan'a 38 milyon euroluk orta saha...

Şampiyonlar Ligi'nde play-off aşamasında mücadele edecek olan Galatasaray, Devler Ligi'nde grup aşamasına kalmak amacıyla 38 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Okan Buruk yönetiminde sezonu çifte kupayla kapatan Galatasaray, transfer çalışmalarına başladı. Geçtiğimiz sezon orta saha oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan sarı-kırmızılı ekip, 38 milyon euroluk bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci toplamda ise 24.Süper Lig şampiyonluğunu yaşayan Galatasaray, yeni sezonda beşinci yıldızı takmayı ve Devler Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atmayı hedefliyor.

Sarı-kırmızılı ekip, bu hedef doğrultusunda önceliğini orta saha takviyesine verdi. Orta sahasını güçlendirme kararı alan sarı-kırmızılı ekip,, 38 milyon euroluk yıldıza kancayı taktı.

Aslan, geçtiğimiz sezonu Manchester United forması altında geçiren, bonservisi ise Fiorentina'da bulunan Faslı orta saha oyuncusu Sofyan Amrabat transferi için geri sayıma geçti. Aslan'ın Amrabat transferinde son aşamada olduğu öğrenildi.

Galatasaray adına görüşmeleri Cenk Ergün’ün yürüttüğü ifade edildi. Geçtiğimiz sezonu Manchester United’ta kiralık olarak geçiren 27 yaşındaki futbolcu, 30 resmi maçta forma giydi ve skor katkısı sunamadı.

Sofyan Amrabat'ta yeni gelişme! Galatasaray...

Satın alma opsiyonunun Manchester ekibi tarafından kullanılmamasının ardından Faslı oyuncu Fiorentina’ya geri döndü.

Güncel piyasa değeri 22 milyon euro olan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu için bugüne dek toplamda 38 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN