Galatasaray büyük oynuyor! Şampiyonlar Ligi için öyle bir yıldızla anlaştı ki... Yer yerinden oynayacak

Galatasaray büyük oynuyor! Şampiyonlar Ligi için öyle bir yıldızla anlaştı ki... Yer yerinden oynayacak

Transfer sezonunun büyük hamlesi Galatasaray'dan geldi. Şampiyonlar Ligi için dünya yıldızı o isimle anlaştı. Futbol camiasında yankı uyandıran transfer taraftarı sevindirdi. İşte yeri yerinden oynatacak o transfer...

BURAK ÖZTOPRAK

Transfer sezonunda Galatasaray'dan beklenen transfer geldi. Sezon başlamadan önce güçlü bir kadro kurma hedefini sakin adımlarla gerçekleştiriyor. Chelsea'da forma giyen dünya yıldızı ile anlaşma yolunda. İşte transfer detayları...

TRANSFER DÖNEMİNE DAMGA VURAN İSİM

Galatasaray, transfer dönemine damga vuracak bir hamleye hazırlanıyor. Sarı-kırmızılıların, Chelsea forması giyen İngiliz yıldız Raheem Sterling için yeniden devreye girdiği ve oyuncunun bu teklife sıcak baktığı öğrenildi.

1265154.jpg

ŞAMPİYONLAR LİGİ FAKTÖRÜ

Geçtiğimiz sezon şampiyonluğa ulaşarak Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılım hakkı elde eden Galatasaray, yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak istiyor. Bu doğrultuda, dünya çapında tanınan ve kariyerinde sayısız başarıya imza atmış Sterling, Aslan'ın radarına girmiş durumda.

gettyimages-1138252669.jpg

STERLİNG'İN KARİYERİ VE BAŞARILARI

29 yaşındaki kanat oyuncusu Raheem Sterling, futbol kariyerine Queens Park Rangers altyapısında başladı. Daha sonra Liverpool ve Manchester City formaları giyen Sterling, bu takımlarda gösterdiği performansla adını tüm dünyaya duyurdu. 2022 yılında Chelsea'ye transfer olan yıldız futbolcu, İngiltere Milli Takımı'nın da vazgeçilmez isimlerinden biri.

Premier Lig, Şampiyonlar Ligi ve FA Cup gibi önemli kupaları kaldıran Sterling, Galatasaray'a hem tecrübesi hem de gol yollarındaki etkinliğiyle katkı sağlayabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN