Galatasaray 6 maçta 0 gol 0 asistle oynayan sağ bek için görüşmelere başladı!

Galatasaray 6 maçta 0 gol 0 asistle oynayan sağ bek için görüşmelere başladı!

Transfer çalışmalarına erken stat veren Galatasaray ve Beşiktaş, sezon sonunda Arsenal ile sözleşmesi sona eren 32 yaşındaki sağ bek için girişimlerde bulunduğu ortaya çıktı.

Kabus gibi bir sezon geçiren Beşiktaş ve şampiyonluk için geri sayıma geçen Galatasaray, transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Yeni sezonda zirve mücadelesi verecek olan ve transfer çalışmalarına şimdiden başlayan iki ezeli rakiple ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

SOARES'İN SEZON SONUNDA SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR

Sabah'ta yer alan habere göre; İtalyan basını, Beşiktaş ve Galatasaray'ın sezon başında da gündeme gelen Portekizli sağ bek Cedric Soares'i istediğini yazdı. Tuttomercatoweb'de yer alan haberde; sezon sonunda Premier Lig ekibiyle sözleşmesi sona erecek tecrübeli futbolcunun takımdan ayrılacağı belirtildi.

BU SEZON PREMİER LİG'DE SADECE 3 MAÇTA OYNADI

Haberde ayrıca Beşiktaş ve Galatasaray'ın yanı sıra İspanya, Fransa ve İngiltere'den de Soares'e ilgi olduğu belirtildi. Cedric Soares, bu sezon Arsenal formasıyla çıktığı 6 maçta 193 dakika süre aldı. Portekizli sağ bek, gol ve asist katkısı üretemedi.

cedric-soares-fc-arsenal-2022-1668762863-96845.jpg

Sporting Lizbon alt yapısında yetişen Soares Southampton, İnter, Arsenal ve Fulham formaları giydi. Tecrübeli sağ bekin güncel transfer piyasası ise 2 milyon euro.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN