Kış tatili yapacaklar dikkat! En popüler rotalar belli oldu: Bu sene herkes buralara akın edecek

Kış tatili yapacaklar dikkat! En popüler rotalar belli oldu: Bu sene herkes buralara akın edecek

Kış tatili yapacaklar dikkat! Rus tur operatörü Anex tarafından yapılan açıklamaya göre bu yıl ki en popüler rotalar belli oldu. Öyle ki bu sene herkes buralara akın edecek. İşte, 2025 kışının en popüler kış destinasyonları…

Rus tur operatörü Anex, 2025 kış sezonu için en popüler rotaları açıkladı. Anex Pazarlama Direktörü Yulia Kosheleva, kış sezonunda artan tur kapasitesine ve rezervasyon hacmine dikkat çekti.

EN POPÜLER KIŞ DESTİNASYONLARI

Kosheleva, 2025 kış sezonu için rezervasyon hacmine göre en popüler beş destinasyonu sıraladı:

  1. Tayland
  2. Mısır
  3. BAE
  4. Sri Lanka
  5. Hindistan (Goa)

Bu beş destinasyonu, Rusya'nın tatil beldeleri ve Türkiye takip ediyor. Türkiye, kış rezervasyonlarında 7. sırada yer alıyor.

kis-tatili-icin-en-iyi-rotalar.jpg

KIŞ TURU SATIŞLARINDA ÖNEMLİ ARTIŞ

Kosheleva, kış turu satışlarının genel olarak iyi gittiğini ve yeni yıl satışlarının güçlü olduğunu belirtti. Kış turları satış derinliğinde geçen yıla göre yüzde 30 artış yaşandığını vurguladı. Bu dönemde lider olan destinasyonlar ise Mısır ve BAE olarak öne çıkıyor.

TÜRKİYE’YE ULAŞIM İMKANLARI

Anex, bu kış Türkiye’ye (Antalya) direkt ulaşımın sadece Moskova’dan sağlanacağını duyurdu. Diğer bölgelerden gelen turistler, Antalya’ya paket GDS turlarından veya Moskova aktarmalı olarak ulaşım imkanlarından faydalanabilecek.

kis-tatili-icin-en-iyi-rotalar-1.jpg

2025 kış sezonu, özellikle Tayland, Mısır, BAE, Sri Lanka ve Hindistan gibi popüler rotalarla dikkat çekiyor. Tur satışlarındaki artış, tatilcilerin kış döneminde bu destinasyonları tercih edeceğini gösteriyor. Anex’in sunduğu seçeneklerle birlikte, kış tatili planlamak isteyenler için alternatifler zenginleşiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN