Akaryakıtta zam değil indirim fırsatı! 270 TL cebinizde kalacak! Arabasına binen soluğu benzin istasyonunda alıyor

Akaryakıtta zam değil indirim fırsatı! 270 TL cebinizde kalacak! Arabasına binen soluğu benzin istasyonunda alıyor

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar araç sahiplerini zorlarken vatandaşlar indirim haberlerini gözler oldu. Akaryakıtta bu kez zam değil indirim var. 270 TL cebinizde kalacak. İşte tüm detaylar…

Akaryakıt fiyatlarına gelen peş peşe zamların ardından vatandaşlarda kampanyaları yakından takip eder oldu. 1 Ekim-15 Kasım 2024 tarihleri arasında 270 TL'ye varan indirim fırsatı yakalayabilirsiniz. Petrol ofisinden büyük kampanya geldi. İşte tüm detaylar…

PETROL OFİSİ KAMPANYA ŞARTLARI NELERDİR?

1 Ekim 15 Kasım 2024 tarihleri arasında “BONUS üyesi PETROL OFİSİ istasyonları üzerinden ayrı günlerde ve tek seferde 4 kez 800 TL ve üzeri akaryakıt ve Otogaz harcamalarında SMS ile katılım sağlayan kullanıcılara 230 TL, BonusFlaş uygulaması üzerinden katılan kart sahiplerine 240 TL BonusFlaş uygulaması üzerinden Garanti POS uygulamalarında mobil ödeme veya QR kod okutarak yapılan alışverişlerde ekstra 30 TL toplamda 270 TL'ye varan Bonus kazanma fırsatı sunuyor.

petrol-ofisi-kampanya-1.jpg

Kampanya katıldım sağlamak isteyen kullanıcılar 1 Ekim 2024 tarihi ile 15 Kasım 2024 tarihleri arasında Bonus üyesi Petrol Ofisi istasyonları üzerinden kampanyayı kullanabilecektir.

Kampanya ile birlikte 4 defa 800 TL ve üzeri işlemlerde 230 TL Bonus ve indirim kazanma fırsatı sunuluyor.

BonusFlaş uygulaması aracılığı ile yapılacak katılımlarda kart sahiplerine 240 TL Bonus sunulmaktadır.

Ayrı günlerde ve tek seferde yapılan 800 TL ve üzeri akaryakıt ve otogaz alımlarında geçerli olacak kampanya gün içerisinde yapılan birden fazla 800 TL ve üzeri harcamaların ilki için geçerli olacak.

Kampanya müşteri bazlı olmakla birlikte SMS ile katılım sağlayan kişilerin kazanabileceği en fazla tutar 230 TL olarak belirtildi.

Bonus ile Petrol Ofisi'nde 270 TL'ye Varan Bonus | Petrol Ofisi

BonusFlaş uygulaması üzerinden Garanti POS uygulamalarında mobil ödeme veya QR kod okutularak yapılan alışverişlere ekstra 30 TL Bonus verilecektir.

Kampanya detaylarını hakkında daha fazla bilgi almak isteyen kullanıcılar Petrol Ofisi resmi internet sitesi üzerinden detayları öğrenebilecektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN