Fransız yıldız Mbappe, yedek kulübesine hapsoldu

Fransız yıldız Mbappe, yedek kulübesine hapsoldu

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint-Germain (PSG), şampiyonluk yürüyüşüne devam ediyor. Dünyaca ünlü yıldız Kylian Mbappe ise yedek kulübesine hapsolmuş durumda.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Paris Saint-Germain (PSG), Fransa Ligue 1'de şampiyonluk yürüyüşüne devam ediyor. En yakın takipçisi Brest'e 8 puan fark atan PSG, tüm hedefini UEFA Şampiyonlar Ligi olarak belirledi. Luis Enrique'nin ekibi, son 16 turunda Real Sociedad engelini de aşarak Devler Ligi'nde çeyrek finale yükseldi. Ancak PSG'de Kylian Mbappe krizi yaşanıyor.

gettyimages-1211882576-1536x1024.webp

Kylian Mbappe'nin ismi, uzun süredir Real Madrid ile anılıyor. Sezon sonunda İspanya devine imza atmasına kesin gözüyle bakılan Mbappe, bu süreçte yedek kulübesine hapsolmuş durumda. Teknik direktör Luis Enrique, önümüzdeki sezon takımın Mbappe'nin yokluğuna alışması için Fransız yıldızı şimdiden yedek kulübesine oturtmuş durumda.

Kylian Mbappe'nin son 5 maçı:

Lille - Oyuna girmedi
Nantes - 29 dakika oynadı
Rennes - 64 dakika oynadı
Monaco - 45 dakika oynadı
Reims - Yedek kulübesinde başladı

Bu sezon PSG formasını 34 kez sırtına geçiren Kylian Mbappe, 34 gol atıp, 7 de asiste imza atarak yine harikalar yarattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN