Fenerbahçe'nin unutulmaz isminden skandal açıklama! Türkiye'ye 'ikiyüzlü' dedi! Haddini aştı...

Fenerbahçe'nin unutulmaz isminden skandal açıklama! Türkiye'ye 'ikiyüzlü' dedi! Haddini aştı...

Fenerbahçe'nin unutulmaz ismi, sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda skandal ifadelere imza attı. Sarı-lacivertli ekibin eski yıldızı, Türkiye'ye 'ikiyüzlü' diyerek haddini aştı.

Trendyol Süper Lig'in 20. hafta karşılaşmasında evinde Trabzonspor'u ağırlayan Antalyaspor, rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Ev sahibi ekibin 68. dakikada golünü atan İsrailli Sagiv Jehezkel, attığı golün ardından skandal bir gol sevincine imza atarken Fenerbahçe'nin unutulmaz ismi, İsrailli futbolcuya destek olarak tepki topladı.

Trabzonspor kalesine attığı golden sonra bileğini kameralara göstererek İsrail'in Gazze'ye düzenlediği işgal harekatına destek olan Sagiv Jehezkel, yaptığı hareket nedeniyle Antalyaspor tarafından kadro dışı bırakıldı daha sonrasında ise sınır dışı edildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklamasına göre; Trabzonspor'a attığı golün ardından İsrail'in Gazze'yi işgal etmek için başlattığı operasyonların başladığı tarih olan 7 Ekim 2023 gününe dikkat çekerek Davut yıldızını kameralara gösteren İsrailli futbolcu, saat 17.15 itibarıyla Türkiye'den ayrıldı.

İsrailli futbolcu Jehezkel hakkında sınırdışı kararı - Diken

İsrailli futbolcunun skandal gol sevinci tepki toplarken 2000-2003 yılları arasında Fenerbahçe formasını terleterek sarı-lacivertli ekipte 80 maçta görev alan ve takımına 34 gol 22 asistlik katkı sunan İsrailli eski futbolcu Haim Revivo, sosyal medya hesabından tepki toplayan açıklamalara imza attı.

İsrailli futbolcuya destek olan Fenerbahçe'nin unutulmaz ismi, Türk halkına 'ikiyüzlü' dedi. Revivo, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Güçlü ol dostum, seni seviyorum. Yazıklar olsun Türklerin ikiyüzlülüğüne, umarım UEFA'ya onu serbest bırakması için baskı yaparız."

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın formasını terleten Revivo, özellikle sarı-lacivertli forma altında attığı gollerle adından söz ettirmişti.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın eski futbolcusu Haim Revivo'ya büyük şok! - Futbol Haberleri - Spor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN