Fenerbahçe'den kalbi kırık şekilde ayrılmıştı... İsmail Kartal'ın yeni adresi belli oldu! Resmi teklifi yaptılar

Fenerbahçe'den kalbi kırık şekilde ayrılmıştı... İsmail Kartal'ın yeni adresi belli oldu! Resmi teklifi yaptılar

Fenerbahçe'den kalbi kırık bir şekilde ayrılan İsmail Kartal'ın geleceği merak konusu oldu. Sarı-lacivertliler ile Süper Lig şampiyonluğunu kıl payı kaçıran ve taraftarların sürekli olarak hedef aldığı deneyimli teknik direktör kararını verdi. İsmail Kartal'ın yeni adresi belli oldu! Resmi teklifi yaptılar. Artık o takımın hocası olacak. İşte İsmail Kartal'ın yeni adresi...

Süper Lig'de şampiyonluğu kıl payı kaçıran Fenerbahçe'de hedef gösterilen İsmail Kartal, dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'nun getirilmesiyle ayrıldığını duyurmuştu. Kartal'ın geleceği merak konusu olurken bir son dakika gelişmesi yaşandı. Fenerbahçe'den kalbi kırık şekilde ayrılmıştı... İsmail Kartal'ın yeni adresi belli oldu! Resmi teklifi yaptılar. Tekrardan lige geri dönecek.

İSMAİL KARTAL'IN YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'den ayrılmasının ardından başka bir takımın başına geçip geçmeyeceği merak konusu olmuştu. Daha öncesinde 1. Ligin yeni takımı Esenler Erokspor'dan teklif alan Kartal kararını verdi. Fotospor'da yer alan habere göre, İsmail Kartal Esenler Erokspor'un yeni teknik direktörü olacak.

yeni-proje-2024-06-04t092924-553.jpg

RESMİ TEKLİF YAPTILAR! LİGE GERİ DÖNÜYOR

Gelen bilgilere göre Süper Lig'de çalışmak istemeyen Kartal, 1. Ligin yeni ekibinin teknik direktörü olacak.

yeni-proje-2024-06-04t092943-648.jpg

Futbolculuk kariyerinde Esenler Erokspor forması giyen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın bir toplantı sırasında İsmail Kartal'dan övgü dolu sözlerle bahsettiği herkes tarafından biliniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN