Fenerbahçe çıtayı yükseltti! Jose Mourinho eski öğrencisini getiriyor. 90 milyon euroluk yıldız kanarya forması giyecek

Fenerbahçe çıtayı yükseltti! Jose Mourinho eski öğrencisini getiriyor. 90 milyon euroluk yıldız kanarya forması giyecek

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile anlaşan sarı-lacivertlilerden transfer bombaları üst üste geliyor. Gelen son haber ise taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe çıtayı yükseltti! Jose Mourinho eski öğrencisini getiriyor. 90 milyon euroluk yıldız kanarya forması giyecek. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon kıl payı şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezon için transfer çalışmaları devam ediyor. Takımın başına getirilen Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile 10 yıllık şampiyonluk hasreterine son vermek isteyen sarı-lacivertliler, bu sefer gözünü iyice kararttı. Gelen son dakika bilgisi taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe çıtayı yükseltti! Jose Mourinho eski öğrencisini getiriyor. 90 milyon euroluk yıldız kanarya forması giyecek.

FENERBAHÇE ÇITAYI YÜKSELTTİ! 90 MİLYON EUROLUK YILDIZ GELİYOR

Fenerbahçe'den peş peşe transfer bombaları gelmeye devam ediyor. Jose Mourinho ile büyük bir çıkış yakalamak isteyen sarı-lacivertliler bu sefer bombayı patlattı. Fotomaç'ta yer alan habere göre Fenerbahçe, Tottenham’ın Güney Koreli yıldızı Heung-min Son için düğmeye bastı. Jose Mourinho'nun eski öğrencisi ile temas kurduğu belirtildi.

yeni-proje-2024-06-06t095555-795.jpg

JOSE MOURINHO ESKİ ÖĞRENCİSİNİ TAKIMDA GÖRMEK İSTİYOR

Avrupa'nın dev kulüplerinden yaşından dolayı beklediği teklifi alamayan 31 yaşındaki oyuncunun İngiliz ekibiyle olan sözleşmesi 2025 haziranda sona eriyor. Tottenham'ın da kontrat yenileme teklif etmediği Son, kaptanlığını yaptığı Londra ekibine veda edebileceğinin de sinyallerini geçtiğimiz günlerde vermişti. Jose'yle 70 maçta görev alan Son, 29 gol, 25 asistlik performans ortaya koydu. Kane ile birlikte müthiş ikili olan Son, Mou'nun vazgeçilmezlerinden biriydi.

yeni-proje-2024-06-06t095714-653.jpg

Heung-min Son, bu sezon Tottenham formasıyla Premier Lig'de 35 maça çıktı. Güney Koreli oyuncu, 2 bin 948 dakika sahada kalırken, 17 gol, 10 asistlik performans ortaya koydu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN