Dünya Galatasaray'ın iki yıldızının peşinde! Tam 60 milyon euroluk dev transfer: Kasa dolup taşacak

Dünya Galatasaray'ın iki yıldızının peşinde! Tam 60 milyon euroluk dev transfer: Kasa dolup taşacak

Geçtiğimiz sezonu başarıyla bitiren Galatasaray, sadece Türkiye’de değil dünyada da büyük ilgi görüyor. Öyle ki sarı kırmızılı takımın iki yıldızı için teklifler artıyor. Milyon dolarlık transferler kapıda gibi görünüyor. İşte konuya ilişkin detaylar…

Sarı kırmızılı formayla yeşil sahalarda üstün performans gösteren futbolcular gündemdeki yerini aldı. Özellikle EURO 2024 maçlarında sergilediği performans ve geçtiğimiz sezon attığı gollerle bilinen o iki futbolcu için sarı kırmızılı takıma ciddi transfer teklifleri geliyor.

yeni-proje-2.jpg

60 MİLYON EUROLUK TEKLİF

Galatasaray, geçtiğimiz sezon gösterdikleri başarılı performanslarla dikkat çeken Barış Alper Yılmaz ve Davinson Sanchez için dev bir bonservis geliri bekliyor. İki futbolcunun toplamda 60 milyon euro gibi bir rakama satılması, sarı-kırmızılı kulübün kasasını dolduracak.

Barış Alper Yılmaz, Euro 2024'te sergilediği üstün performansla Avrupa'nın büyük kulüplerinin radarına girmeyi başardı. Genç oyuncunun hızı, teknik becerisi ve saha içindeki kararlılığı, onu transfer listelerinin üst sıralarına taşıdı. Özellikle Almanya, İtalya ve İngiltere'den birçok kulüp, Barış Alper Yılmaz'ı kadrosuna katmak için yarışıyor.

yeni-proje-001.jpg

DEV KLÜPLERİN İLGİSİNİ ÇEKTİ

Davinson Sanchez ise Copa America'daki performansıyla göz doldurdu. Defansif yetenekleri ve hava toplarındaki hakimiyetiyle ön plana çıkan Kolombiyalı stoper, Avrupa'nın dev kulüplerinin ilgisini çekti. Özellikle Premier Lig ve La Liga ekiplerinin, Sanchez'i transfer etmek için harekete geçtiği belirtiliyor.

yeni-proje-1.jpg

Galatasaray yönetimi, iki oyuncudan elde edilecek yüksek bonservis gelirini, yeni transferler ve kulübün mali yapısını güçlendirmek için kullanmayı planlıyor. Barış Alper Yılmaz ve Davinson Sanchez'in olası transferleri, sarı-kırmızılı kulübün ekonomik anlamda rahatlamasına ve kadrosunu daha da güçlendirmesine olanak sağlayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN