Beşiktaş'tan dev transfer! Avrupa'nın korkulu rüyası Süper Lig'e geliyor

Beşiktaş'tan dev transfer! Avrupa'nın korkulu rüyası Süper Lig'e geliyor

Süper Lig sezonunun sona ermesiyle transfer sezonu başladı. Beşiktaş, transfer sezonuna hızlı bir başlangıç yaptı. Teknik direktör değişikliğinin ardından dev transfer açıklandı. Avrupa'nın korkulu rüyası Süper Lig'de top sürecek. İşte yeni transfer...

BURAK ÖZTOPRAK

Transfer çalışmalarını hızla yürüten siyah beyazlı ekipten yeni bir adım daha geldi. Beşiktaş transfer listesini hızla doldururken, Avrupa'nın korkulan ismine gözünü dikti. Yeni transferde indirim müjdesi de geldi. İşte o transfer...

SAVUNMAYA ÇELİKTEN BİR DUVAR

Siyah-beyazlı taraftarlar, müthiş bir transfer haberiyle adeta coştu! Beşiktaş, Atletico Madrid'in tecrübeli stoperi Stefan Savić'i renklerine bağlamaya oldukça yakın. Avrupa futbolunun en iyi savunmacılarından biri olarak kabul edilen Savić, 33 yaşındaki tecrübesiyle Kartal'ın savunmasına çelikten bir duvar örecek.

wp10289778.jpg

4 MİLYON EURO'DAN 3,5 MİLYON EURO'YA İNDİRİM!

Beşiktaşlı yöneticiler, yıllık 4 milyon Euro talep eden Savić ile sıkı bir pazarlık masasına oturdu. Sonunda Karadağlı yıldız, 3,5 milyon Euro'ya ikna edildi ve siyah-beyazlı formayı giymeye "evet" dediği öğrenildi. Bu transfer, Beşiktaş'ın savunmadaki gücünü katlayacak ve şampiyonluk yarışında iddiasını artıracak.

15391774631994.jpg

KARTAL SAVUNMASI ARTIK DAHA GÜÇLÜ!

Savić, Atletico Madrid formasıyla elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren bir isim. Şampiyonlar Ligi tecrübesi ve liderlik özellikleriyle Beşiktaş'ın savunmasına büyük katkı sağlayacak. Tecrübeli stoperin gelişiyle, Kartal'ın savunması artık daha güvenli ve rakip forvetler için geçilmez bir kale olacak.

1592656.jpg

HEDEF ŞAMPİYONLUK!

Beşiktaş, Savić transferiyle birlikte şampiyonluk hedefini daha da büyüttü. Tecrübeli stoper, takımın liderlik rolünü üstlenecek ve genç oyunculara örnek olacak. Siyah-beyazlı taraftarlar, yeni sezonun heyecanını doruklarda yaşarken, Savić'in performansını merakla bekliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN