Galatasaray’dan tarihi rekor! Aslan kırılması zor bir rekoru kırdı

Galatasaray’dan tarihi rekor! Aslan kırılması zor bir rekoru kırdı

Galatasaray, Antalyaspor galibiyetiyle puan farkını açarken, kırılması güç bir rekorun da sahibi oldu. Aslan, ligde üst üste deplasman kazanma rekorunu eline geçirdi.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Sahadan 3-0 galibiyetle ayrılan Aslan, Süper Lig tarihindeki en uzun deplasman serisi rekorunun yeni sahibi oldu.

Geçen sezonun son 9 deplasman maçını kazanan Galatasaray, bu sezon da dış sahadaki 3 müsabakayı kayıpsız geçti. Dış sahada 12 maçlık galibiyet serisi yakalayan Cimbom, Antalyaspor engelini de aşarak kırılması güç bir rekoru eline geçirdi.

Galatasaray, üst üste 13 dış saha maçından galibiyetle ayrılarak Süper Lig rekoruna imza attı.

OKAN BURUK SERİYİ DEVAM ETTİRDİ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, teknik adamlık kariyerinde Antalyaspor ile yaptığı Süper Lig maçlarında yenilgi yüzü görmedi.

Elazığspor, Akhisarspor, Çaykur Rizespor, İstanbul Başakşehir ve Galatasaray'ın başında Antalyaspor'a 13 kez rakip olan Buruk, 10 galibiyet, 3 beraberlik yaşadı.

Tecrübeli teknik adam, Galatasaray'ın başında Antalyaspor ile yapılan 5 maçtan da galibiyetle ayrıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN