37 yaşındaki Mertens dünya yıldızlarını solladı! Tek başına zirveye yerleşti: Tarihe geçen başarı

37 yaşındaki Mertens dünya yıldızlarını solladı! Tek başına zirveye yerleşti: Tarihe geçen başarı

Galatasaray'ın 37 yaşındaki süper yıldızı Mertens, tekrarlanması zor bir başarıya imza atarak tarihe geçen bir başarıyı gerçekleştirdi.

Trendyol Süper Lig'in 9. hafta karşılaşmasında deplasmanda Antalyaspor'un konuğu olan Galatasaray, rakibini 0-3 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Üst üste 13. deplasman maçından galibiyetle ayrılan sarı-kırmızılı ekipte Belçikalı süper yıldız Dries Mertens, dünya yıldızlarını sollayarak tek başına zirveye yerleşti.

Antalyaspor galibiyetiyle Süper Lig'de puanını 25'e yükselten sarı-kırmızılı ekipte, Mertens, çarpıcı bir performansa imza attı.

Opta'nın aktardığına göre; Sarı-kırmızılı ekibin 37 yaşındaki süper yıldızı Mertens, bu akşam bir asiste imza atarak Avrupa'nın 10 büyük liginde en fazla asist yapan oyuncu olarak tekrarlanması güç bir başarıyı gerçekleştirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN