Galatasaray'a 16 milyon euroluk eldiven! Aslan'dan tarihe geçecek transfer hamlesi: 8 yıl sonra ilk kez

Galatasaray'a 16 milyon euroluk eldiven! Aslan'dan tarihe geçecek transfer hamlesi: 8 yıl sonra ilk kez

Fernando Muslera ile sezon sonunda vedalaşmaya hazırlanan Galatasaray, gözünü 16 milyon euroluk eldivene dikti. Aslan, transferde 8 yıl aradan sonra bir ilke imza atmayı hedefliyor.

Bu sezon Süper Lig'de Okan Buruk yönetiminde üst üste üçüncü kez şampiyonluk ipini göğüslemeyi hedefleyen Galatasaray, kış transfer sezonu için çalışmalara başladı. Sezon sonunda Fernando Muslera ile yolları ayırmayı planlayan sarı-kırmızılı ekip, yeni kaleci arayışlarını sıklaştırdı.

2011 yılının yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Uruguaylı eldiven Muslera ile sezon sonunda yolları ayırması beklenen Galatasaray, kış transfer sezonunun yaklaşmasını fırsat bilerek transfer harekatına şimdiden başladı.

Fanatik'in haberine göre; Aslan, Fransız ekibi Nantes formasını terleten 25 yaşındaki Fransız eldiven Alban Lafont için kolları sıvadı.

Güncel piyasa değeri 9 milyon euro olan 25 yaşındaki eldiven için bugüne dek toplamda 16,30 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Fransız kaleci bu sezon Nantes forması altında 7 karşılaşmada görev alırken kalesinde 8 gol gördü.

Alban Lafont – Medyanın 50 Tonu

Sarı-kırmızılı ekip, Fransız eldiveni kadrosuna katması halinde 2017 yılından bu yana ilk kez bir Fransız kaleci transfer etmiş olacak.

Aslan, son olarak 2017 yılında Cédric Carrasso'yu kadrosuna katmış ve Fransız kaleciyle 2018 yılında yollarını ayırmıştı. Sarı-kırmızılı ekibin Lafont için kısa süre içerisinde resmi teklif yapması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN