Şenol Güneş'ten Abdullah Avcı'ya gönderme! 'Tacı bile geri atıyorlar...'

Şenol Güneş'ten Abdullah Avcı'ya gönderme! 'Tacı bile geri atıyorlar...'

Trabzonspor'un başarılı teknik adamı Şenol Güneş, Başakşehir karşısında alınan galibiyet sonrasında bordo-mavili ekibin eski teknik adamı Abdullah Avcı'ya göndermede bulundu.

Trendyol Süper Lig'de 9. hafta karşılaşmasında evinde Başakşehir'i konuk eden Trabzonspor, Edin Visca'nın son dakika golüyle sahadan 1-0 zaferle ayrıldı. Fırtına'nın deneyimli teknik adamı Şenol Güneş, maç sonu yaptığı açıklamada bordo-mavili ekibin eski teknik adamı Abdullah Avcı'ya göndermede bulundu.

Evinde ağırladığı Başakşehir'i mağlup ederek Süper Lig'deki yenilmezlik serisini 11 maça çıkartan Trabzonspor'da Şenol Güneş, maçın ardından yaptığı açıklamada Abdullah Avcı döneminden kalma 'kontrollü oyun' anlayışına tepki gösterdi.

Takımda bazı alışkanlıkların olduğunu vurgulayan Güneş, bu alışkanlıklar nedeniyle oyuncuların taç atışını dahi 'geriye' oynadığını belirtti.

'TACIBİLE GERİ ATIYORLAR'

Güneş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Takımda bazı alışkanlıklar var. Tacı bile geri atıyorlar sonra onu kazanmak için uğraşıyoruz. Bu zihinsel bir durum. O tip sorunlarımız olduğu için topu kazanamıyoruz ama basit kaybediyoruz. Bir çiçekle yaz gelmez ama bu galibiyet iyi oldu çok olumsuz değilim ama şu anki durumumuz da iyi olduğunu söyleyemem. Herkes 11 için iyi olmalı. Bugün hem biz hem seyircimiz moral buldu ve çok sevindim. Yeniden yapılanma içerisindeyiz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN