İsmail Kartal'dan Okan Buruk'a olay gönderme

İsmail Kartal'dan Okan Buruk'a olay gönderme

Geçen sezon Fenerbahçe teknik direktörlüğü yapan İsmail Kartal'dan olay bir paylaşım geldi. Kartal'ın paylaşımındaki Galatasaray detayı ise dikkat çekti.

Geçen sezon İsmail Kartal, teknik direktörlüğünü yaptığı Fenerbahçe, Süper Lig'i 99 puanla 2. sırada tamamlamıştı. Şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de sezon sonu İsmail Kartal koltuğunu Jose Mourinho'ya bırakmıştı. Deneyimli hocadan sürpriz bir paylaşım geldi.

KARTAL'DAN GALATASARAY DETAYLI PAYLAŞIM

İsmail Kartal yaptığı paylaşımda geçen sezon Galatasaray'ı RAMS Park'ta 1-0 yendikleri maça ait bir fotoğrafını kullandı. Kartal'ın bu paylaşımı Okan Buruk'un sözleri sonrası yapması ise dikkat çekti.

Okan Buruk katıldığı bir programda İsmail Kartal'a 'boğazlı kazak' göndermesi yaptı. Katıldığı programda "Üst üste maç kazandığınızda uğur yapıp kıyafet değiştirmezmişsiniz?" sorusuna yanıt veren Okan Buruk, isim vermeden İsmail Kartal'ı işaret etti. Buruk, "Eskidendi o. Galatasaray'a gelince bitti ama ara sıra oluyor. Boğazlı beyaz kazak giymiyorum. Güzel espriydi" dedi.

İsmail Kartal'ın paylaşımı şöyle:

280b4139158649669cedfc26ddf6627c.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN