Beşiktaş'ta Kenan Karaman ile yollar ayrıldı: Futbolcunun yeni adresi belli oldu

Beşiktaş'ta Kenan Karaman ile yollar ayrıldı: Futbolcunun yeni adresi belli oldu

Beşiktaş, oyuncusu Kenan Karaman ile yollarını ayırdığını duyurdu. Kulüp, Karaman'a bundan sonraki futbol kariyerinde başarı dilerken, futbolcunun bir Alman kulübüyle anlaştığı öğrenildi.

Beşiktaş, milli futbolcu Kenan Karaman ile yollarını ayırdığını resmi olarak açıkladı. Karaman'ın Schalke 04 ile transfer anlaşmasına vardığı bildirilirken futbolcunun, Alman kulüple ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan ayrılık açıklamasında, "2021-2022 sezonunda kadromuza dahil olan profesyonel futbolcu Kenan Karaman ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kenan Karaman'a kulübümüze hizmetleri nedeniyle teşekkür eder, bundan sonraki futbol kariyerinde başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

2021 yılında Beşiktaş'a transfer olan milli futbolcu, siyah-beyazlı takımla çıktığı 35 maçta 2 gol kaydetti.

Kenan daha önce Almanya'da Hoffenheim, Hannover ve Fortuna Düsseldorf formaları giymişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN