Beşiktaş'ta deprem üstüne deprem! Hasan Arat 21 yaşındaki genç yıldızı takımdan gönderdi. Süper Lig devinin yolunu tuttu

Beşiktaş'ta deprem üstüne deprem! Hasan Arat 21 yaşındaki genç yıldızı takımdan gönderdi. Süper Lig devinin yolunu tuttu

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılarda takımdan ayrılacak futbolcular merak konusu olurken sıcak bir son dakika gelişmesi yaşandı. Beşiktaş'ta deprem üstüne deprem! Hasan Arat 21 yaşındaki genç yıldızı takımdan gönderdi. Süper Lig devinin yolunu tuttu. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile şampiyonluk yaşamak isteyen siyah-beyazlılarda transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Gelen son dakika ayrılık haberi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Beşiktaş'ta deprem üstüne deprem! Hasan Arat 21 yaşındaki genç yıldızı takımdan gönderdi. Süper Lig devinin yolunu tuttu.

BEŞİKTAŞ'TA DEPREM ÜSTÜNE DEPREM

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Kadrosuna Ciro Immobile ve Rafa Silva gibi dünya starlarını katan siyah-beyazlılarda takımdan ayrılacak isimler netleşmeye başladı. Gelen son dakika ayrılık haberi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Beşiktaş, 21 yaşındaki kanat oyuncusu Emrecan Bulut'un Çaykur Rizespor'a transfer olduğunu açıkladı.

yeni-proje-2024-08-03t094354-229.jpg

HASAN ARAT 21 YAŞINDAKİ GENÇ YILDIZI TAKIMDAN GÖNDERDİ! SÜPER LİG DEVİNİN YOLUNU TUTTU

Rizespor'dan Emirhan Topçu'yu kadrosuna katan Beşiktaş, genç futbolcusu Emrecan Bulut'un Karadeniz ekibine nihai transferinin gerçekleştiğini duyurdu.

Siyah beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:

"2024-25 sezonu yaz transfer döneminde Çaykur Rizespor’a geçici transfer olan profesyonel futbolcumuz Emrecan Bulut’un nihai transferi hususunda Çaykur Rizespor’la anlaşmaya varılmıştır.

Emrecan Bulut’a yeni kulübünde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız."

yeni-proje-2024-08-03t094310-492.jpg

21 yaşındaki futbolcu, geçen yaz Somaspor'dan Beşiktaş'a transfer olmuş ve ara transfer döneminde Ümraniyespor'a kiralık olarak gönderilmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN