Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu! Hasan Arat telefonla arayarak bizzat çağırdı: Acilen İstanbul'a dön...

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu! Hasan Arat telefonla arayarak bizzat çağırdı: Acilen İstanbul'a dön...

Beşiktaş'ta gelecek sezon için çalışmalar tam gaz devam ediyor. Bu sezon Süper Lig'de birçok hoca ile anlaşıp ayrılan siyah-beyazlılarda teknik direktör arayışı devam ederken sıcak bir gelişme yaşandı. Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu! Başkan Hasan Arat telefonla arayarak bizzat çağırdı. Acilen İstanbul'a dön... 5 kupalı hoca takımın başına getiriliyor. Hayırlı uğurlu olsun. İşte Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü...

Süper Lig'de bu sezon hayal kırıklığı yaşatan Beşiktaş'ta gelecek sezon için çalışmalar sürmeye devam ediyor. Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götüren siyah-beyazlılar, gelecek sezon için şampiyon olacak bir takım kurmak istiyor. Özellikle teknik direktör seçimini iyi yapmak isteyen yönetim ellerindeki isimleri iyice araştırırken sıcak bir gelişme yaşandı. Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu! Başkan Hasan Arat telefonla arayarak bizzat çağırdı. Acilen İstanbul'a dön! Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek.

BEŞİKTAŞ'IN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ BELLİ OLDU

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Son olarak Portekizli teknik direktör Fernando Santos ile yolları ayıran siyah-beyazlılarda sıcak bir gelişme yaşandı. Akşam'da yer alan habere göre, Başkan Hasan Arat'ın eski hocaları Slaven Bilic'e telefon açtığı ve geri dönmesini istediği ileri sürüldü.

yeni-proje-2024-06-02t101144-248.jpg

HASAN ARAT BİZZAT ARADI: ACİLEN İSTANBUL'A DÖN!

Hasan Arat, hafta içerisinde Slaven Bilic'e bir telefon açtı ve İstanbul'a geri dönmesini istedi. Haberin detayında Slaven Bilic'in Arat'a 'Geliyorum' demediği ama 'Hayır' demediği de belirtildi. Bilic'in Hasan Arat'a düşünmek için zaman istediği ve kısa bir süre içerisinde geri dönüş yapacağını iletti.

İMZA ATMASI AN MESELESİ

Sevdiği İstanbul'a geri dönmek için hevesli olsa da Slaven Bilic'in şu an çalıştığı Suudi kulübü Al-Fateh ile çözmesi gereken bir tazminat problemi olduğu belirtildi. 2 yıllık sözleşmesi olan Bilic, Suudi Arabistan Spor Fonu tarafından desteklenmemesine ve çok mütevazi bir kadrosu olmasına rağmen ligi 7. bitirmesinin büyük bir başarı olarak görüldüğünün altı çizildi.

yeni-proje-2024-06-02t101125-798.jpg

Deneyimli Hırvat teknik adam Beşiktaş ile 2013 ile 2015 yılları arasında 89 maça çıktı. Siyah-Beyazlı ekip ile 89 maça çıkan Bilic, 47 galibiyet 21 beraberlik ve 21 mağlubiyet aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN