Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu! Hasan Arat eski Galatasaraylıyı takımın başına getiriyor: Hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu! Hasan Arat eski Galatasaraylıyı takımın başına getiriyor: Hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürerken bir yandan da teknik direktör arayışı devam ediyor. Bu sezon Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonunu geçiren siyah-beyazlılar, gelecek sezon güçlü bir kadro kurarak şampiyonluk yarışının içinde olmak istiyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu! Hasan Arat eski Galatasaraylıyı takımın başına getiriyor: Hayırlı uğurlu olsun. İşte gündeme gelen sürpriz isim...

Süper Lig'de bu sezon büyük hayal kırıklığı yaşatan Beşiktaş'ta gelecek sezon için kadro çalışmaları devam ediyor. Bu sezon aldıkları Ziraat Türkiye Kupası ile taraftarların gönlünü kazanan siyah-beyazlılarda teknik direktörü arayışı devam ediyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu! Başkan Hasan Arat eski Galatasaraylıyı takımın başına getiriyor: Hayırlı uğurlu olsun.

BEŞİKTAŞ'IN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ BELLİ OLDU

Beşiktaş'ta yeni sezon için kadro planlaması devam ediyor. Kadrosunu güçlendirmek isteyen siyah-beyazlılarda teknik direktör aşamasında sıcak bir gelişme yaşandı. Akşam'da yer alan habere göre Beşiktaş, futbolculuk döneminde Galatasaray forması giyen eski İtalyan kaleci Morgan De Sanctis'i göreve getirmek için görüşmelerde son aşamaya geldi.

yeni-proje-2024-06-05t104217-704.jpg

HASAN ARAT ESKİ GALATASARAYLIYI TAKIMIN BAŞINA GETİRİYOR

Beşiktaş, İtalyan sportif direktör Morgan De Sanctis'i göreve getirmek için harekete geçti. Haberde aynı zamanda iki tarafın anlaşmaya oldukça yakın olduğu ve görüşmelerin son aşamada olduğu kaydedildi. Başkan Hasan Arat'ın ise bu isme sıcak baktığı aktarıldı.

yeni-proje-2024-06-05t104228-440.jpg

47 yaşındaki De Sanctis, son olarak İtalyan ekibi Salernitana'da görev yapmıştı. Futbolculuk döneminde de Türkiye'de bulunan İtalyan kaleci, 2008-09 sezonunda Galatasaray'da forma giymişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN