Anadolu Efes, Pınar Karşıyaka'yı farklı geçti

Anadolu Efes, Pınar Karşıyaka'yı farklı geçti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi yarı final serisi üçüncü maçında Pınar Karşıyaka deplasmanında 97-90'lık skorla galip gelen Anadolu Efes, seriyi de 3-0 kazanarak finale yükseldi.

Anadolu Efes ile Pınar Karşıyaka, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi yarı final serisi üçüncü maçında karşı karşıya geldi. Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nda oynanan mücadele büyük heyecana sahne oldu.

Resim

Anadolu Efes, ikinci çeyrekte farkı 11 sayıya kadar çıkarsa da Pınar Karşıyaka geri dönmeyi başardı. Son çeyreğe kadar büyük çekişmeye sahne olan mücadelede Efes, rakibini mağlup etmeyi başardı.

İlk 2 maçı 103-80 ve 82-68'lik skorlarla kazanan Anadolu Efes, İzmir'deki maçtan da 97-90 galip ayrılarak finale yükseldi.

Anadolu Efes'in finaldeki rakibi Fenerbahçe Beko-Beşiktaş Emlakjet eşleşmesinin galibi olacak. Seride Fenerbahçe'nin 2-0 üstünlüğü bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN