Anadolu Efes, Kızılyıldız'ı rahat geçti

Anadolu Efes, Kızılyıldız'ı rahat geçti

THY Euroleague’in 34. ve son haftasında A. Efes, Sinan Erdem Spor Salonu’nda karşılaştığı Sırp ekibi Kızılyıldız’ı 100-55’lik skorla mağlup etti ve Play-In’e kaldı.

THY Euroleague’in son haftasında A. Efes evinde Sırp temsilcisi Kızılyıldız ile karşı karşıya geldi. Lacivert-beyazlılar devreye 45-31 önde girdiği maçta parkeden 100-55’lik skorla galip ayrıldı.

Resim

Efes bu sonuçla normal sezonu 17 galibiyet, 17 mağlubiyetle tamamladı ve Play-In’e kaldı. Efes’in rakibi yarın oynanacak Virtus Bologna - Baskonia müsabakasından sonra belli olacak.

Kırmızı-beyazlılar ise sezonu 11 galibiyet, 23 mağlubiyetle 16. sırada bitirdi. Müsabakanın en skoreri Efes’te 26 sayı ile oynayan Elijah Bryant olurken, Kızılyıldız’da da Luka Mitrovic 10 sayı ile takımına katkı verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN