Ali Koç 'sen 1 milyon euro etmezsin' dedi Galatasaray 9 gol atan stoperle 2026'ya kadar sözleşme yeniledi

Ali Koç 'sen 1 milyon euro etmezsin' dedi Galatasaray 9 gol atan stoperle 2026'ya kadar sözleşme yeniledi

Sarı Kırmızılı kulübe imza atmadan önce Samandıra'ya giderek Ali Koç'la görüşen, fakat başkandan hiç ummadığı cevaplar alınca rotasını Florya'ya kıran milli stoper 2026'ya kadar Galatasaray'da... İşte Dursun Özbek ve Erden Timur cephesinde yaşanan sıcak gelişmeler...

Dış transferde bazı futbolcularla alttan alta görüştüğü iddia edilen Galatasaray yönetiminin iç transferde 3 yıldızla anlaşmaya varması Sarı Kırmızılı cephede oldukça memnuniyet yarattı. İşte ünlü gazeteci Haluk Yürekli'nin verdiği son dakika bilgileri...

TORREİRA 3,5 MİLYON EURO ALACAK

Haberde Galatasaray'ın oyuncunun mevcut maaşında da iyileştirme yaptığı belirtildi. Lucas Torreira'nın 2.75 Milyon euro olan maaşı 3.5 milyon euroya çıkartıldı.

torreira-galatasaray.jpg

6 MİLYON EURO'YA TRANSFER EDİLMİŞTİ

Galatasaray'ın 6 milyon euroya kadrosuna kattığı yıldız orta sahanın mevcut sözleşmesi 2026 yılında sona eriyordu. Sarı kırmızılı takımda 71 maça çıkan 28 yaşındaki oyuncu 1 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

ABDÜLKERİM BARDAKCI VE BARIŞ ALPER YILMAZ DA TAMAM

Halil Yürekli'nin bir başka haberine göre Galatasaray, Barış Alper Yılmaz ile yeni bir sözleşme imzaladı. Abdülkerim Bardakcı'da ise yeni sözleşme konusunda son aşamaya geldi.

abdulkerim-bardakci-galatasaray.jpg

Galatasaray'ın bu iki oyuncuyla yakın zamanda resmi imzayı açıklaması bekleniyor. Sarı Kırmızılı kulüple 2025'e kadar kontratı bulunan Abdülkerim Bardakcı'nın sözleşmesinde 'Galatasaray isterse 1 yıl daha kontratını uzatabilir' maddesi bulunuyor. Buna göre mili stoper 2026'ya kadar 'parçalı' formayı giymeye devam edecek.

ABDÜLKERİM BARDAKCI'DAN 9 GOL 3 ASİST

Geçtiğimiz sezonun başında 2.8 milyon euro karşılığında Galatasaray'a transfer olan Abdülkerim Bardakcı, 2 sezonda 69 resmi maça çıkıp bu karşılaşmalarda 9 gol, 3 asistlik skor katkısı sağlarken bir de Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.

BARIŞ ALPER YILMAZ OKAN BURUK'UN JOKERİ OLDU

2021-2022 sezonun başında Keçiörengücüspor'dan 2.8 milyon euro karşılığında Galatasasray'a imza atan Barış Alper Yılmaz, 3 sezonda 98 resmi maça çıkıp 8 gol, 9 asistlik skor katkısı sağlarken bir Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.

baris-yilmaz-galatasaray.jpg

ALİ KOÇ 'SEN 1 MİLYON EURO MAAŞ ALACAK STOPER MİSİN?' DEMİŞTİ

Bilindiği üzere Abdülkerim Bardakcı Galatasaray'a imza atmadan önce Ali Koç ile görüşmüş, Başkanın 'Sen 1 milyon euro eder misin?' sözleri üzerine masadan kalkıp Sarı Kırmızılı kulüple anlaşmaya varmıştı. Marcao'yu Sevilla'ya gönderen Galatasaray'ın Abdülkerim Bardakcı hamlesi oldukça alkış toplamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN