Ali Koç 9 kupalı Jose Mourinho'yu Fenerbahçe'ye getiriyor! İtalya çalkalanıyor

Ali Koç 9 kupalı Jose Mourinho'yu Fenerbahçe'ye getiriyor! İtalya çalkalanıyor

İtalya basınında yer alan haberlere göre; Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'un İsmail Kartal'ın takımı şampiyon yapamaması halinde Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile masaya oturacağı belirtildi.

En son Roma'da görev alan ve Serie A ekibiyle Konfederasyon Kupası'nı kaldıran Jose Mourinho hakkında bir iddia ortaya atıldı. Süper Lig'de Galatasaray'ın 2 puan gerisinde olan Fenerbahçe için Mourinho haberleri gün yüzüne çıkarken, Portekizli teknik adamın Sarı Lacivertli kulübe sıcak baktığı belirtildi.

ROMA MOURİNHO İLE YOLLARINI AYIRMIŞTI

İtalya Serie A ekiplerinden Roma'da Teknik Direktör Jose Mourinho ile Ocak ayında yolların ayrıldığı açıklanmıştı. 2021 yılından beri Roma'yı çalıştıran Portekizli teknik adamın görevine son verilmişti.

jose-mourinho.jpg

Jose Mourinho, Roma ile bu sezon 28 maça çıktı. Tecrübeli teknik adam, söz konusu müsabakalarda 13 galibiyet, 9 mağlubiyet ve 6 beraberlik aldı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ İTALYA İNGİLTERE VE İSPANYA LİGİ ŞAMPİYONLUĞU

Teknik Direktör Jose Mourinho, kariyerinde Barcelona, Benfica, Leiria, FC Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid, Manchester United, Tottenham ve Roma'da görev yaptı.

MOURİNHO FENERBAHÇE'YE GELECEK

İtalyan basını Calciomercato'da yer alan haberde, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal'dan memnun olduğu ancak sezon sonu şampiyon olunamaması durumunda teknik direktör değişikliğine gidileceği ifade edildi.

ÜMİT ÖZAT: ŞU ANDA KİM JOSE MOURİNHO HABERİ YAPIYORSA ART NİYETLİDİR

Bu senaryonun yaşanması durumunda Fenerbahçe için Jose Mourinho'nun güçlü bir aday olduğu iddia edildi. Fenerbahçe'nin eski kaptanlarından Ümit Özat geçtiğimiz günlerde BTV kanalında Mourinho için yorumlarda bulunmuş, Özat, Portekizli teknik adam için 'Ligin bitmesine 9 hafta kala kim Mourinho haberi yapıyorsa Fenerbahçe'nin iyiliğini istemiyordur, art niyetlidir' ifadelerini kullanmıştı. Kariyerinde tam 9 kupası bulunan Mourinho 4 kez de yılın teknik adamı seçildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN