A Milli Takım teknik direktörü Montella hakkında canlı yayında olay yaratacak iddia! 'Bir daha yaparsan şahitli anlatırım...'

A Milli Takım teknik direktörü Montella hakkında canlı yayında olay yaratacak iddia! 'Bir daha yaparsan şahitli anlatırım...'

A Milli Takım'ın İtalyan teknik adamı Montella hakkında ortaya atılan iddia futbol kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

A Milli Takım'ın başına geçtiği günden aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettiren İtalyan teknik adam Vincenzo Montella hakkında ortaya atılan iddia herkesi hayrete düşürdü. İtalyan teknik adamın kendisi hakkındaki iddialara nasıl bir yanıt vereceği şimdiden merak konusu oldu.

A Milli Futbol Takımı aday kadrosuna davet edilen Semih Kılıçsoy'un son kararla Ümit Milli Takımı'na gönderilmesi futbol kamuoyunun tepkisini çekerken siyah-beyazlı ekibin unutulmaz ismi ve futbol yorumcusu Sinan Engin, A Milli Takım teknik direktörü Montella hakkında olay yaratacak iddialarda bulundu.

İtalyan teknik adamın A Milli Takım kadrosunu menajer ile oluşturduğunu öne süren Sinan Engin, Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Beyaz Futbol programında İtalyan teknik adama seslendi.

Montella'ya sert bir dille tepki gösteren Sinan Engin, "Bir daha yaparsan şahitli anlatırım. Bir daha yapma sevgili Montella. Menajerlerle menajerlik işlerine alet olma. Kimleri niye neden çağırıyorsun neyse girmeyeceğim fazla. Anladın sen…” dedi.

Engin'in bu açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyanaın gündemine otururken çok sayıda etkileşim aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN