Fenerbahçe yeni defasını İngiltere'de buldu! Kanarya kış transfer döneminde bombayı patlatacak

Fenerbahçe yeni defasını İngiltere'de buldu! Kanarya kış transfer döneminde bombayı patlatacak

Savunma hattını güçlendirme kararı alan Fenerbahçe, 12 milyon euroluk savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Süper Lig'de 8. haftayı BAY geçen Fenerbahçe, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada transfer çalışmalarına yoğunlaştı. Kış transfer döneminde defans hattını güçlendirme kararı alan Fenerbahçe, gözünü İngiltere'ye dikti.

Kış transfer döneminde Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda kadrosunu güçlendirecek olan Fenerbahçe, savunma hattına yapacağı takviye için gözünü İngiltere'ye dikti.

A Spor'da yer alan habere göre; Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Bright Osayi Samuel ile pazarlık masasına oturan Fenerbahçe, tecrübeli savunma oyuncusuyla henüz imza aşamasına gelemedi.

Nijeryalı futbolcunun istediği yıllık 2.5 milyon euroluk maaşı yüksel bulan sarı-lacivertli ekip, alternatif isimlere yönelmeye başladı.

Kanarya, Nijeryalı futbolcunun takımdan ayrılma ihtimali karşısında gözünü İngiltere'ye dikti. Kanarya'da Mario Branco bir sağ bek listesi oluşturmaya başladığı öne sürüldü. Listenin ilk sırasına da Brighton formasını giyen Tariq Lamptey'in alındığı iddia edildi.

Branco'nun İngiliz kulübüyle sözleşmesinin son sezonunda olan Ganalı savunma oyuncusuyla ocak ayında masaya oturmayı planladığı öne sürüldü. Güncel piyasa değeri 12 milyon euro olan savunma oyuncusu bu sezon İngiliz ekibinin forması altında 2 karşılaşmada görev alırken sadece 88 dakika süre aldı.

Tariq Lamptey - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN