Fenerbahçe'ye 22 milyon euroluk süper yıldız! Yer yerinden oynayacak: 92 gol 75 asist...

Fenerbahçe'ye 22 milyon euroluk süper yıldız! Yer yerinden oynayacak: 92 gol 75 asist...

Devre arası için transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Fenerbahçe, 22 milyon euroluk süper yıldıza kancayı taktı. Kanarya, bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

2013-2014 sezonundan bu yana Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe, bu sezon Jose Mourinho önderliğinde şampiyonluk özlemini dindirmeyi hedefliyor. Milli maçlar nedeniyle Süper Lig'e verilen arada transfer çalışmalarına yoğunlaşan Fenerbahçe, 22 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Yaz transfer döneminde Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda takviyeler gerçekleştiren Fenerbahçe, kış transfer sezonu için de çalışmalarına başladı.

Orta sahadaki kaliteyi artırmayı hedefleyen sarı-lacivertli ekip, 22 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Fotomaç'ın haberine göre; Bu sezon 2014 yılından bu yana devam eden şampiyonluk hasretini dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, aynı zamanda Avrupa Ligi'nde de başarıyı hedefliyor. Kanarya, bu doğrultuda gözünü Almanya'ya dikti.

Sarı-lacivertli ekibin, yaz döneminde de gündemine aldığı Alman süper yıldız Goretzka'yı bir kez daha gündemine aldığı öne sürüldü. Alman futbolcunun Bayern Münih'ten ayrılmaya sıcak baktığı ileri sürüldü.

29 yaşındaki Alman futbolcunun güncel piyasa değerinin 22 milyon euro olduğu öğrenildi. Yıldız futbolcunun 2026 yılına dek Alman deviyle sözleşmesi bulunuyor.

Bu sezon Munih forması altında sadece 3 karşılaşmada görev alan yıldız oyuncu 1 gole imza attı. Alman süper yıldız, futbol kariyeri boyunca ise 453 müsabakada görev alırken bu karşılaşmalarda 92 gol 75 asiste imza attı.

Leon Goretzka's Bayern Munich future looking bleak - Bavarian Football Works

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN