Eski milli kaleci, komşusuna testereyle saldırdı! Mahkemeden 5 milyon TL para cezası

Eski milli kaleci, komşusuna testereyle saldırdı! Mahkemeden 5 milyon TL para cezası

Komşusuyla tartışan dünyaca ünlü eski milli kaleci, eve testereyle saldırıp zarar verdiği gerekçesiyle ağır para cezasına çarptırıldı. İşte detaylar...

Arsenal ve Almanya Milli Takımı'nın eski kalecisi Jens Lehmann, komşusunun garajına testere kullanarak zarar verdiği için memleketi Starnberg'teki bir mahkeme tarafından 135 bin euro (5 milyon 148 bin TL) para cezasına çarptırıldı.

Gazetepencere'de yer alan habere göre; Shalke 04, Borussia Dortmund, Milan, Stuttgart formaları giyen Jens Lehmann, 61 kez Almanya Milli Takımı'nın formasını giydi. 1996-97 ve 2005-06 sezonlarında UEFA Yılın Kalecisi seçildi ve üç kez FIFA Dünya Kupası kadrosuna seçildi. Ayrıca UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 10 maçta sadece bir gol yiyerek rekor kırdı.

jens-lehmann-kimdir-kac-yasinda-hangi-takimlarda-oynadi.jpg
Jens Lehmann

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN