Yaz Spor Okulları Kapanış Töreni yapılacak

Yaz Spor Okulları Kapanış Töreni yapılacak

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları Kapanış Töreni, Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Spor dolu bir yaz geçiren çocuklar, sertifikalarını Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın elinden alacak.

Kentte spor kültürünün yaygınlaşması ve şampiyon sporcular yetiştirilmesi amacıyla çalışmalarını sürdüren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi; Altıeylül, Karesi, Bandırma, Edremit ve Manyas ilçelerinde açtığı Yaz Spor Okulları’nın Kapanış Töreni’ni, 5 Eylül Perşembe günü saat: 19.00’da Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirecek. Yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerini ve yeteneklerini sergilemelerini sağlamak için alanında uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleşen kurslara katılan çocuklar, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın elinden sertifikalarını alacaklar.

SPOR DOLU BİR YAZ

6-14 yaş aralığındaki çocuklara; muay thai, futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, tenis, kick boks, karate, satranç, güreş, jimnastik, judo, taekwondo ve boks olmak üzere toplam 14 farklı branşta düzenlenen Yaz Spor Okulları ile çocukların yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirerek spor dolu bir yaz tatili geçirdiler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN