Sulama sistemi bozuldu: TEM, oto yıkama noktasına dönüştü

Sulama sistemi bozuldu: TEM, oto yıkama noktasına dönüştü

Avcılar TEM Otoyolu kenarındaki sulama sistemi arızalanınca su yola akmayı başladı. Durumu fırsat bilen sürücüler bölgeyi oto yıkama noktasına dönüştürdü. Araçlarını yıkayanlar ile onları seyreden sürücüler nedeniyle Ambarlı Liman yolu E-6 bağlantısına kadar trafik yoğunluğu yaşandı.

İstanbul Avcılar'da TEM Otoyolu kenarında bulunan yeşillik alandaki sulama sistemi arızalanınca, su adeta şelale gibi yola akmaya başladı. Bu durumu fırsat bilen bazı sürücüler, yola akan suyu araçlarını temizlemek için kullandı. Sürücülerin emniyet şeridine yanaşıp suyun altında araçlarını yıkaması, trafiği kilitledi.

OTO YIKAMA NOKTASINA DÖNÜŞTÜ

Araçlarını ücretsiz yıkama fırsatını kaçırmayan sürücüler, suyun altında dakikalarca bekleyerek araçlarını temizledi. Ancak bu durum, Basın Ekspres İkitelli istikametine gidecek araçların yolunu kapatıp trafiğin aksamasına neden oldu.

9840364.jpg

TRAFİK SIKIŞTI

Yaşanan ilginç olay, yoldan geçen bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Araçlarını yıkayanları izleyen diğer sürücülerin de yavaşlaması, Ispartakule'ye kadar trafiğin sıkışmasına yol açtı.

Trafik yoğunluğu, Ambarlı Liman yolu E-6 bağlantısına kadar etkili oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN