Şehrin ortasında otomobil yarışı: 1 ölü, 2 yaralı

Şehrin ortasında otomobil yarışı: 1 ölü, 2 yaralı

Bursa-İzmir Karayolu'nda yarışan 2 otomobil çarpışarak etrafa savruldu. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 1'i ağır olmak üzere 2 kişi de yaralandı.

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesi Ertuğrul Mahallesi Bursa-İzmir Karayolu’nda, saat 04.00 sıralarında bir kaza meydana geldi. İddiaya göre, Muzaffer Samet Turna (23) otomobili ile İzmir istikametinde seyir halindeyken, Berkay Süreyya’nın kullandığı otomobille yarışmaya başladı. Aşırı sürat nedeniyle sürücülerinin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 2 otomobil çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle iki otomobil de savrulurken, Turna’nın kullandığı araç yol kenarındaki ağaçlara çarparak takla attı.

1.jpg

ARAÇ İÇİNDE SIKIŞTILAR

İhbar üzerine olay yerine giden itfaiye ve sağlık ekipleri araç içinde sıkışan Muzaffer Samet Turna ile arkadaşı Yusuf Canpolat'ı bulundukları yerden çıkardı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yapılan kontrollerde Turna’nın olay yerinde hayatını kaybettiği, ağır yaralanan Canpolat'ın da Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldığı öğrenildi. Yarış halindeki araçlardan diğerinin sürücüsü Süreyya ise kontrol amaçlı Bursa Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Devrilen ağaçlar ve kazaya karışan araçların çekilmesiyle, tek şeritten sağlanan trafik tamamen açıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN