Sarıgöl’de festival coşkusu yaşandı

Sarıgöl’de festival coşkusu yaşandı

Sarıgöl, 16’ncı Sultani Üzüm Festivali ile 4 gün boyunca renkli görüntülere ev sahipliği yaptı. Festivalin son gününde ilçede Sakiler grubu sahne aldı. Festivale katılan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, “15 gündür Manisa’mın her yerinde festival havası var. Bundan sonra 5 yıl boyunca Manisa’m hep eğlenecek, hep gülecek” dedi.

Sarıgöl Belediyesi tarafından düzenlenen 16’ncı Sultani Üzüm Festivali 4 gün boyunca gerçekleştirilen etkinliklerin ardından sona erdi. Kortej yürüyüşü, halk oyunları gösterileri, yarışmalar ve konserlerle Sarıgöl festival boyunca renkli görüntülere ev sahipliği yaptı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, eşi Nurcan Zeyrek, CHP İl Başkanı İlksen Özalper, Sarıgöl Kaymakamı Halil Dalak, Sarıgöl Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz, Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Ahmetli Belediye Başkanı Fuat Mintaş ve meclis üyeleri festivalin son gününde gerçekleştirilen etkinliklerde yer aldı. İlçede festival kapsamında kurulan stantları gezen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Sarıgöl Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Derneği Etnoğrafya Sergisi’ni de ziyaret etti. Başkan Ferdi Zeyrek, CHP İlçe Başkanlığında da parti örgütü ile bir araya geldi.

Festivalde Sakiler sahne aldı

16’ncı Sarıgöl Sultani Üzüm Festivali, Sakiler grubunun ilçede sahne almasıyla son buldu. Sarıgöllülerin büyük ilgi gösterdiği Sakiler, sevilen şarkılarını ilçe halkı ile birlikte seslendirdi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, eşi Nurcan Zeyrek, CHP İl Başkanı İlksen Özalper ve Sarıgöl Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz, Sakiler grubuna çiçek ve hediye takdim etti. Manisa il genelinde konserlerin 30 Ağustos Zafer Bayramı ile başladığını belirten Başkan Ferdi Zeyrek, “15 gündür Manisa’mın her yerinde festival havası var. Bundan sonra 5 yıl boyunca Manisa’m hep eğlenecek, hep gülecek. Her zaman için birlikteliğimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN