İzmirliler dikkat! İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden arabalı vapur kullananlara duyuruldu

İzmirliler dikkat! İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden arabalı vapur kullananlara duyuruldu

İzmirliler dikkat! İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından arabalı vapur kullanan vatandaşlara duyuru! Zam gelmişti, şimdi de...

İzmir Büyükşehir Belediyesi, arabalı vapur seferleriyle ilgili yeni bir düzenleme duyurdu. 15 Haziran - 30 Eylül 2024 tarihleri arasında, arabalı vapur seferleri 15 dakikada bir gerçekleştirilecek.

SEFER SAATLERİ VE GÜNLERİ

Arabalı vapur seferlerini rüzgar engeli - İzmir Haber

Yapılan açıklamada, Bostanlı-Üçkuyular hattındaki arabalı vapur seferlerinin cumartesi ve pazar günleri 19:30-23:00 saatleri arasında 15 dakikada bir yapılacağı belirtildi. Bu düzenleme, 15 Haziran 2024 ile 30 Eylül 2024 tarihleri arasında geçerli olacak.

YENİ TARİFELER YÜRÜRLÜĞE GİRDİ

İzmir'de vapur seferleri yeniden başladı - Son Dakika Gündem Haberleri

Geçtiğimiz günlerde arabalı vapur ücretlerine zam yapıldığı duyurulmuştu. Yeni fiyat tarifesi, 15 Haziran 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak.

Yeni Ücret Tarifesi:

  • Motosiklet: 45 TL
  • Otomobil: 110 TL
  • Orta sınıf araç: 260 TL
  • Otobüs-kamyon: 560 TL
  • TIR: 975 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN