İzmir'de toplu taşımaya yüzde 50 indirim müjdesi! Metro, İZBAN, ESHOT, vapur... Hepsinde geçerli olacak

İzmir'de toplu taşımaya yüzde 50 indirim müjdesi! Metro, İZBAN, ESHOT, vapur... Hepsinde geçerli olacak

İzmirliler toplu taşıma indirimi ile sevinçten havaları uçuyor. Metro, İZBAN, ESHOT, vapur.. Tüm ulaşım araçlarına %50 indirim müjdesi verildi. O tarihte herkes uygun fiyatlı ulaşımın tadını çıkaracak. İşte tüm detaylar…

Toplu taşımaya gelen zamların ardından vatandaşlar dört gözle indirim haberini bekler oldu. İzmir'de ulaşıma %50 indirim müjdesi verildi toplu taşıma kullanan vatandaşlar sevinçten havalara uçtu. Tüm toplu taşıma araçlarında geçerli olacak indirimin detayları belli oldu. İşte tüm detaylar…

TOPLU TAŞIMAYA %50 İNDİRİM

İzmir'de yaşayanlar için önemli bir yere sahip olan toplu taşıma araçlarında yeni kararlar alınmaya devam ediyor. İzmir'de toplu taşımada 30 Ağustos 2024 tarihinde geçerli olacak tarife detayları açıklandı.

Eshot Genel Müdürlüğü Resmi Web Sitesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan toplu taşıma araçlarında 30 Ağustos 2024 tarihinde geçerli olacak %50 indirim ile birlikte vatandaşlar uygun fiyatlı ulaşımı tadını çıkaracak. Metro, İZBAN, ESHOT, vapur, tramvayda geçerli olacak indirim doğrultusunda 30 Ağustos Cuma günü fiyatların %50 daha düşük olacak aktarıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN