İzmir'de sakin deniz arayanlara! Kimse keşfetmeden sakinliğin tadını çıkarın: Cam gibi berrak...

Yaz tatili bitmeden denizin tadını sakin bir yerde çıkarmak isteyenler! Cam gibi berrak suyuyla giden herkesi cezbediyor. Henüz kimse keşfetmeden sakinliğin tadını çıkarın! İzmir'de sakin deniz arayanların adresi olacak...

Yaz tatillerinde en çok tercih edilen illerden biri olan İzmir’de sakin deniz bulmak zor. Serinlemek isteyen herkes deniz kıyılarına akın ettiğinden birçok yerde adım atacak yer yok. Sakin bir denizde yüzmek istiyorsanız bu koya bayılacaksınız!

FOÇA'NIN GİZLİ CENNETİ

İzmir'de kalabalıktan uzak, huzurlu bir deniz keyfi arayanlar için mükemmel bir rota var. Foça'nın gizli kalmış bu saklı cenneti, cam gibi berrak denizi ve huzurlu atmosferiyle keşfedilmeyi bekliyor. Eski Foça ile Yeni Foça arasında yer alan Mersinaki Koyu, henüz çok fazla kişi tarafından keşfedilmemiş bir doğa harikası.

Mersinaki Koyu'na ulaşmak için aracınızı yukarıda bırakmanız ve kısa bir yürüyüş yapmanız gerekiyor. Ancak endişelenmeyin; yürüyüş yolu oldukça açık ve parkur zorlayıcı değil. Patikalar üzerinden yapacağınız bu kısa yürüyüş sonrasında, kendinizi İzmir'in en sakin ve en berrak koylarından birinde bulacaksınız. Karşısında bulunan Güvercin Adası'nın martılara ev sahipliği yaptığı koy, doğaseverler için de eşsiz bir manzara sunuyor.

Mersinaki Koyu, doğallığını koruyan ve herhangi bir tesis, şezlong veya şemsiye bulundurmayan bir yer. Bu da koyu daha cazip kılıyor, çünkü burada tamamen doğa ile baş başa kalmak mümkün. Koy, aynı zamanda kamp yapma imkanı da sunuyor. Yanınıza getireceğiniz ekipmanlar ile koyda kamp kurarak doğanın tadını çıkarabilirsiniz. Mersinaki Koyu'nun doğal yapısı ve sakin atmosferi, şehir hayatından uzaklaşıp huzurlu bir tatil yapmak isteyenler için ideal bir mekan.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN