İstanbul'da binanın balkonu çöktü

İstanbul'da binanın balkonu çöktü

İstanbul Balat’ta bulunan iki katlı ahşap binanın birinci katındaki balkon çöktü. Şans eseri can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, olay nedeniyle sokak yaya trafiğine kapatıldı.

İstanbul'un tarihi semtlerinden Fatih, Balat’ta bulunan Atgeçmez Sokak'ta saat 11.15 sıralarında, 2 katlı ahşap bir binanın birinci katındaki balkon, henüz belirlenemeyen bir sebeple çöktü. Olayda herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmaması, teselli kaynağı oldu.

Balat’ta binanın balkonu çöktü - 1

Ahşap binadan düşen parçaları fark eden mahalle sakinleri, derhal belediye ekiplerine ihbarda bulundu. Olay yerine hızla intikal eden itfaiye ve belediye ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri aldı. Ekipler, binanın çevresine güvenlik şeridi çekerek sokağı yaya geçişine kapattı.

Balat’ta binanın balkonu çöktü - 3

Olayın ardından yapılan ilk incelemelerde, çökmenin yaşandığı bina ile bitişiğindeki binada kimsenin ikamet etmediği belirlendi.

Balat’ta binanın balkonu çöktü - 6

'BAKIMSIZLIKTAN DOLAYI BÖYLE OLAYLAR YAŞANIYOR'

Çökme olayının ardından mahalle sakinleri endişelerini dile getirdi. Balat, tarihi dokusuyla bilinen bir semt olmasına rağmen, birçok binanın bakımsızlığı nedeniyle tehlike arz ettiği belirtiliyor. Çevre sakinlerinden Ayşe Karaca, "Bu bina uzun zamandır boş duruyor ve maalesef bakımsızlıktan dolayı böyle olaylar yaşanabiliyor. Şans eseri kimse yaralanmadı ama bu durum önlem alınması gerektiğini gösteriyor" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN