Giresun Belediyesi’nden şehre yeni gelen üniversite öğrencilerine sıcak karşılama

Giresun Belediyesi’nden şehre yeni gelen üniversite öğrencilerine sıcak karşılama

Giresun Belediyesi, Giresun Üniversitesi’ni tercih eden yeni üniversite öğrencilerini misafirperver bir şekilde karşılayarak onları şehre adapte etmeye yönelik önemli bir adım attı.

Belediye Başkanı Fuat Köse’nin talimatıyla Giresun Otogarı'na gelen tüm öğrenciler, belediye personeli tarafından sıcak karşılanarak ev sahipliği yapılıyor.

Belediye Başkanı Fuat Köse, öğrencilerin kente olan katkısına vurgu yaparak, “Giresun Üniversitesi, bu şehrin dinamizmini artıran en önemli unsurlardan biri. Üniversitemize yeni katılan tüm öğrencilere bir kez daha hoş geldiniz diyorum. Giresun, sadece eğitim hayatınızı sürdüreceğiniz bir yer değil, aynı zamanda sizi bir aile sıcaklığı ile karşılayacak bir şehir olacak” şeklinde konuştu.

Belediye, öğrencilere yönelik rehberlik hizmeti de sunarak şehre ilk adımlarını atan öğrencilerin karşılaştıkları sorunlara anında çözüm bulmalarına yardımcı oluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN