Dere yatağından altın çıkarmak için sistem kurmuşlar! Aydın'da şok eden görüntüler: Bir de ekip oluşturmuşlar

Dere yatağından altın çıkarmak için sistem kurmuşlar! Aydın'da şok eden görüntüler: Bir de ekip oluşturmuşlar

Dere yatağından altın çıkarmak için sistem kurmuşlar! Şok eden görüntüler Aydın’dan! Kendi kurdukları sistemle altın ararken yakalandılar! Ekip bile oluşturmuşlar...

Aydın'ın Germencik ilçesinde, dere yatağında kendi imkanlarıyla izinsiz altın arama faaliyetinde bulunan 6 şüpheli, jandarma tarafından suçüstü yakalandı.

JANDARMA EKİPLERİ TARAFINDAN YAKALANDILAR

Dere yatağında altın arayan 6 şüpheli, suçüstü yakalandı

Germencik Kızılcapınar Mahallesi yakınlarında devriye görevi yapan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, dün akşam saatlerinde dere yatağında şüpheli bir hareketlilik tespit etti. Dere yatağında kendi imkanlarıyla altın arama düzenekleri kuran 6 şüpheli, jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler Ö.Ç., M.Ç., H.G., H.S., M.F. ve H.K.'ye, 2863 Sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu kapsamında 'Kültür varlıkları bulmak amacıyla izinsiz olarak kazı veya sondaj yapmak' suçlamasıyla adli işlem başlatıldı. Aynı zamanda kurulan düzeneğe de el konuldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN