'Bu neyin öfkesi' dedirten görüntüler! Tekmeli yumruklu yol verme kavgası

İstanbul'dan gelen görüntüler adeta 'bu neyin öfkesi' dedirtti. Bağcılar'da iki sürücü arasında çıkan yol verme tartışmasında tekmeler yumruklar havada uçuştu. Kavga anı cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

Olay, dün sabah saatlerinde Bağcılar’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 34 LCD 616 plakalı servis aracı, 34 KPJ 748 plakalı otomobil sürücüsü ile yol verme tartışması yaşadı. Sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Öfkeden gözü dönen araç sürücüsü ve içindekiler, araçtan inerek servis şoförüne saldırdı. Tekme ve yumruklarla şoföre saldıran şahıslar, küfürler savurarak etrafı savaş alanına çevirdi. Kavgaya tepki gösteren vatandaşlara da küfürler yağdıran şahıslar, daha sonra araçlarına binerek mahalleden uzaklaştı. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN